AGENDA: 24.09.17 Familiefeest Broeders van Sint Jan

Familiefeest Broeders van Sint Jan

24 sep 2017 Utrecht

Bisdom Utrecht

Zou het niet leuk zijn om iedereen van het kamp weer terug te zien? Andere ouders te ontmoeten? En een dag te beleven vol verdieping, spellen en lekker eten rondom de broeders?

Dat kan! Het jaarlijkse Sint Jan Familiefeest komt er weer aan!

Graag willen we alle kinderen die het afgelopen jaar op kamp zijn geweest met hun gezinnnen en iedereen die rondom de broeders van Sint Jan actief is geweest uitnodigen om dit feest op 24 september samen met de broeders te vieren.

Deze dag bevalt altijd de jaarlijkse lunch en taartwedstrijd en een programma voor de ouders. Voor kinderen en tieners is er een speciaal eigen programma.

Om een inschatting te maken voor de inkopen, de groepen, het programma, enz. zouden we een aanmelding erg op prijs stellen. Dit kan via de website van de Broeders of via mail lvw@stjan.org (vermeld even met hoeveel je komt en de leeftijd van de kinderen)

Het precieze programma volgt nog, maar wat al wel vast staat is dat we met de H. Mis om 10.00 uur beginnen in de Gerardus Majella kerk in Utrecht. Deze keer een extra bijzondere viering want broeder Johannes-Pio zal dan zijn eerste H.Mis in Utrecht vieren!

Wij hopen jullie op 24 september allemaal te zien!

  • Congregatie van Sint Jan

    lvw@stjan.org
    www.stjan.org

Powered by