ZOEK

IDent!ty de Peel

Wij zijn wij?

Jongerengroep IDent!ty de Peel bestaat uit ruim 20 enthousiaste katholieke jongeren. De meeste daarvan zijn actief in minstens een van de parochies van Venray en laat zich daar dan ook geregeld zien. De leeftijden van onze leden varieert tussen de 16 en 30 jaar.
Onze groep onderscheidt zich van andere jongerengroepen door een active houding, enthousiasme, gezelligheid en vastberadenheid.

Elke eerste zaterdag van de maand komen we samen in de dekenij van het dekenaat Venray-Gennep. Hier praten we vanaf 20.30 onder het genot van een kopje koffie of thee serieus over het geloof in ons leven. Tussen half 10 en 10 uur ruilen we de kopjes in voor wat glazen frisdrank en bier en wordt de chips op tafel gezet.

Wat doen wij?

Ons enthousiasme toont zich door de verschillende acitveiten die we ondernemen. Voorbeelden daarvan de maandelijkse jongerengroep, koffieschenken, kerstkaarten verkopen, het organiseren van een jaarlijks voetbaldtoernooi en een WK-poule. Tevens zijn we (onder andere) te vinden bij de lichtprocessie in Roermond, diverse voetbal- en volleybaltoernooien, de Katholieke Jongerendagen en de Wereldjongerendagen.

Meer weten? Kijk op onze website: www.identitydepeel.nl

Hier komen wij samen


Eindstraat 6
Venray

Login

  • :
Klik hier als je je wachtwoord niet weet