ZOEK

JP Leiden

Wij zijn wij?

Nog voordat ze op reis gingen naar de Wereldjongerendagen in Mardrid hebben jongeren uit Leiden en omgeving de handen ineen geslagen om een nieuw project op te zetten: JP Leiden. Dit is een jongerengroep die tal van activiteiten organiseert voor tieners en jongeren in diverse leeftijdsgroepen.
Het jaarprogramma is opgezet voor alle jongeren. Voor degenen die naar de WJD zijn geweest is het een geweldig natraject. Voor iedereen is het een goede mogelijkheid om regelmatig samen met andere jongeren stil te staan bij dingen die echt belangrijk zijn: God ontmoeten, leren bidden, nadenken over je geloof, andere jonge katholieken ontmoeten en gezellig samen optrekken.

Wat doen wij?

Er is een inlooplezing, een JP2 groep, een verdiepingsgroep, tienergroep, muziekgroep, leesclub, jongerenbedevaarten worden georganiseerd, filmavonden, feesten.
Verder zijn er veel eenmalige activiteiten als een gebedswake, het landelijk voetbaltoernooi, het landelijke volleybaltoernooi, een tocht met het kruis op Goede Vrijdag en een sacramentsprocessie.
Iedere groep komt een tot twee keer per maand bij elkaar.

Hier komen wij samen


Steenschuur 19
Leiden

Login

  • :
Klik hier als je je wachtwoord niet weet