ZOEK

JEP (Jongerengroep Eusebiusparochie)

Wij zijn wij?

Even voorstellen: Wij zijn JEP

Wie?
JEP staat voor Jongerengroep Eusebiusparochie en is actief in de parochie van Arnhem en directe omgeving. Wij bestaan uit een groep jongeren in de leeftijd van 15-30 jaar. Sommigen van ons zitten op school of studeren, anderen hebben al een eerste echte baan. De één heeft een rotsvast geloof, de ander is zoekende. Maar voor ieder is plek, want wat ons bindt is geloof en ontmoeting met leeftijdgenoten. JEP probeert jongeren rondom geloof en ontmoeting samen te brengen en activiteiten voor hen te organiseren. De jongeren hebben daarbij zelf een grote inbreng in het samenstellen van deze activiteiten. Verder worden bij begeleidt door een afgevaardigde van het pastorale team.

Wat doen wij?

Hoe en wat?
Door het organiseren van geloofsverdiepende activiteiten, activiteiten naar buiten, gezellig samenzijn en het organiseren van uitstapjes.

Zoals?
Bijeenkomsten met externe sprekers, Bijbel uitleg bijeenkomsten, uitstapjes, spelletjesavonden e.d.

Voor wie?
Jongeren van 15 tot 30 jaar die zich met het katholieke geloof verbonden voelen.

Waar en Wanneer?
Doorgaans komen we samen op de laatste vrijdagavond van de maand op een locatie in Arnhem. De activiteiten worden via e-mail en nieuwsberichten op de parochiewebsite en Facebook aangekondigd.

Meer informatie?
Belangstellenden en jongeren die zich willen aansluiten kunnen contact zoeken met info4jep@gmail.com

Hier komen wij samen


St. Gangulphusplein 5
Arnhem

Login

  • :
Klik hier als je je wachtwoord niet weet