Katholieke jongerendag

Vrienden van de KJD

Word ‘Vrienden van de KJD’ en ondersteun het grootste katholieke jongerenfestival van Nederland en bouw mee aan de kerk en geloofsgemeenschappen van morgen!

‘Vrienden van de KJD’ is opgericht met één primair doel; fondswerving om de organisatie van de landelijke Katholieke Jongeren Dag (KJD) blijvend mogelijk te maken.

Jong Katholiek, de jongerenafdeling van het Secretariaat Rooms Katholieke Kerk in de Nederlandse kerkprovincie (SRKK), initiator van ‘Vrienden van de KJD’ behartigt dit primaire doel.

In een tijd waarin geloofsgemeenschappen kleiner worden en er niet altijd meer mogelijkheden zijn voor activiteiten voor de jeugd is het KJD Festival van unieke waarde voor de jonge kerk. Zij biedt tieners en jongeren handvatten op hun geloofsweg.
Daarnaast bied het festival bemoediging aan tieners en jongeren die het steeds moeilijker hebben om hun geloof te uiten in de maatschappij. Tijdens het festival zien en beleven ze dat ze niet alleen zijn.

We weten dat tieners en jongeren niet meer vanzelfsprekend naar de kerk gaan maar we weten ook dat zij zich wel willen verdiepen. En: ze zijn altijd in voor een feestje! Deelname aan het KJD Festival biedt al deze ingrediënten en is dus bij uitstek de gelegenheid om te vieren en te groeien in geloof.

Wilt u helpen het ‘KJD Festival’ blijvend mogelijk te maken? Steun ons dan en word ‘Vrienden van de KJD’!

Nu vrienden worden!