Katholieke jongerendag

Busvervoer naar het KJD Festival!

De organisatie van het KJD Festival zet bussen in die meerdere ritten tussen het CS Den Bosch en het festivalterrein zullen maken. Wil je naar het KJD Festival met het Openbaar Vervoer? Kom gerust, voor slechts 5 euro koop je een buskaartje voor een retourtje CS Den Bosch – Abdij Mariënkroon.

De bus vertrekt op de tijd welke is vermeld in het onderstaande schema. Een retourtje kost 5 euro, dit kun je online bestellen tegelijk met je festivalticket. Na afloop van het KJD Festival zal de bus opnieuw enkele ritten naar het station maken.

Omdat de bussen heen en weer zullen moeten rijden, kan niet iedereen op het laatste moment naar het festivalterrein worden gebracht. Probeer daarom, als je met het OV komt, zo vroeg mogelijk naar Den Bosch te komen zodat je op tijd bent voor de opening van de KJD!
Let op:
• Wil je verzekerd zijn van een plaats in de bus dan raden we je aan te reserveren. Dit kun je doen op het online ticketformulier. Let op: je koopt daar een kaartje, waardoor je zeker vervoer hebt, je kunt niet een specifieke tijd reserveren. De busjes rijden steeds op en neer, dus er komt altijd een volgende. Wanneer je geen kaart hebt gekocht hebt kun je alleen meerijden als er nog een plaatsje over is en dan geldt ‘vol is vol’!

• De instaphalte is aan de achterzijde van het station (dat is niet het busstation). KJD crewleden zullen op het station aanwezig zijn om het instappen van de bus te begeleiden.